Побједа за пласман у наредно коло

18.02.2021.

Футсал клуб „Раднички“ Ново Горажде обрадовао нас је синоћ јако битном побједом у Купу Републике Српске у футсалу. Наиме, наши футсалери су побједом од 9:5 над прволигашем Футсал клубом „Јахорина“ са Пала обезбиједили пролазак у наредну рунду такмичења, гдје би по свој прилици требали укрстити копља такође са неким од прволигаша, и то поново на домаћем терену.

Најбољи актер утакмице, а вјероватно и комплетног кола, је био члан „Радничког“ Александар Миловић, који се синоћ чак шест пута уписао у листу стријелаца, усмјеривши тако свој тим ка побједи. Два поготка за нашу екипу постигао је Никола Ђурђевић, док је Ђорђе Ђурђевић постигао један гол.

Александар Миловић је тренутно и најбољи стријелац Друге лиге Републике Српске, група Исток, са постигнутим 21 поготком.

За „Раднички“ су синоћ наступили: Јово Пљеваљчић, Александар Миловић, Никола Ђурђевић, Ђорђе Ђурђевић, Његош Јаворац, Младен Јагодић, Милош Петровић, Данијел Чарапић, Марко Чарапић, Бранислав Томић и Блажо Андрић. Тренер: Александар Мутлак.