Нова побједа Радничког

05.02.2024.

Футсалери Радничког су јуче у Новом Горажду савладали колеге из Калиновика са 6:3. Пред око стотину гледалаца, „пала“ је екипа која се у текућој сезони бори за пласман у виши ранг такмичења.

Повели су гости, поготком Лончаревића у петом минуту утакмице. Раднички узвраћа у 22. минуту, када Данијел Чарапић постиже свој први погодак на мечу и изједначује резултат на 1:1. Већ у 29. минуту – потпуни преокрет. Цигале доводи у вођство домаћина и са резултатом 2:1 се одлази на полувријеме.

На самом почетку другог полувремена, већ у 32. минуту, Данијел Чарапић постиже ефектан други погодак, чиме повећава предност Радничког на 3:1. Лончаревић у истом минуту смањује предност домаћина на 3:2, а већ у наредном Ђорђе Ђурђевић поново враћа Раднички на два гола предности. На 5:2 повисио је својим трећим Голом на мечу, Данијел Чарапић, у 35. минуту. У 38. минуту, Калиновик преко Ковачевића смањује предност Радничког на 5:3, да би коначан резултат поставио Александар Миловић својим голом у 40. минуту.

Тренутно Раднички заузима шесту позицију на табели, чврсто се усидривши у њеној средини, са освојених 16 бодова, док је Калиновик трећи, са 25 бодова на свом конту.

Бриљирао је, дакле, Данијел Чарапић, троструки стријелац на мечу, а ово је његов други погодак који се слободно може назвати евро-голом: