Кошаркаши путовали на евролигашку утакмицу

05.02.2024.

Чланови Кошаркашког клуба „Владе Дивац“ из Новог Горажда, заједно са својим тренером Рајком Којићем, боравили су протекле седмице у Београду гдје су у „Штарк арени“ посматрали евролигашки дуел између „Црвене Звезде“ и „Барселоне“.

Била је ово прилика да наши талентовани спортисти и спортисткиње уживо погледају врхунски кошаркашки меч, односно да се нађу  међу 20.835 гледалаца и тако буду дио спектакла који су приредили навијачи „Црвене Звезде“.

Путовање у Београд помогао је познати београдски угоститељ и бизнисмен, Владимир Мачар, који је нашим кошаркашима обезбиједио улазнице за меч, те ручак у свом ресторану. Ово није први пут да Мачар, родом Горажданин, помаже људе из свог краја и заиста је широк списак разних спонзорстава и хуманитарних акција у којима је учествовао. Тренер и руководство Кошаркашког клуба „Владе Дивац“ овом приликом још једном изражавају велику захвалност господину Мачару, јер је младим кошаркашима из Новог Горажда омогућио да уживо осјете спектакл најважнијег европског клупског кошаркашког такмичења.