Годишња конференција Омладинских банака у Новом Горажду

15.02.2021.

Претходна четири дана Одбор Омладинске банке Ново Горажде учествовао је на Годишњој конференцији Омладинских банака која је окупила велики број чланова, предузетника, стручњака и заинтересованих појединаца. Сви учесници су имали прилику присуствовати предавањима, посјетити штандове других банака, чути искуства и позитивне приче људи из других заједница, али и аплицирати на позив за пројекте Одбора Омладинских банака.

Одбор Омладинске банке Ново Горажде аплицирао је пројектом „Књигом до промоције“, а захваљујући подршци у току гласања биће му одобрена средства за његову реализацију.

„Трећег дана конференције покушали смо одговорити на тему под називом „Заљубљени у ОБ“ тако што смо промовисали позив за пројекте који је пред нама међу младима из наше општине“, изјавили су представници одбора Омладинске банке Ново Горажде.

„Испред нас је још једна година пуна прилика за активизам и позитиван утицај на заједницу кроз реализацију пројеката, тако да вас позивамо да наставите пратити нашу страницу како бисте на вријеме били обавијештени о свим приликама које су вам на располагању!“