Боља сарадња Општине и Електродистрибуције

24.06.2020.

Општину Ново Горажде је током јучерашњег дана посјетио директор ЗП Електродистрибуција АД Пале, Ацо Станишић. У саставу овог предузећа налази се и пословница Електродистрибуције у Новом Горажду.

Господин Станишић је нагласио да предузеће Електродистрибуција и општина Ново Горажде требају и морају имати добру сарадњу и свакодневну комуникацију у рјешавању заједничких проблема који се тичу снабдијевања становништва и привредних субјеката Новог Горажда електричном енергијом, те да ће се он лично заложити да се та сарадња унаприједи.

У наредном временском периоду, предузеће ЗП Електродистрибуција АД Пале ће унаприједити и финансијска улагања у Општину тако што ће извршити потребну модернизацију електро-енергетске мреже, те ојачати капацитете пословнице у Новом Горажду.

У име општине Ново Горажде, господина Станишића је угостила начелница општине, Мила Петковић. Станишић је, осим просторија Општинске управе јуче посјетио и пословницу Електродистрибуције у Новом Горажду, те постројење мини хидроелектране на ријеци Прачи у Месићима