Заказана сједница Скупштине

27.04.2018.

Предсједник Скупштине општине Ново Горажде је данас заказао девету по реду редовну сједницу овог органа. Сједница ће се одржати 08.05.2018. године, са почетком у 9.00 часова.

У предложеном дневном реду сједнице налази се неколико битних тачака, од којих нарочито треба издвојити Извјештај о извршењу Плана буџета општине Ново Горажде за 2017. годину, Приједлог новог пословника Скупштине општине Ново Горажде, те Приједлог одлуке о усвајању препоставки, начела и начина израде Програма капиталних инвестиција општине Ново Горажде.

У дневном реду сједнице би се требали наћи и Извјештаји о раду и финансијском пословању ЈКП “Ново Горажде” Ново Горажде и Народне библиотеке “Божидар Горажданин”, Приједлог одлуке о допуни Одлуке о комуналним таксама, Приједлог рјешења о разрјешењу члана Управног одбора и именовању вд члана Управног одбора ЈУ Центар за социјални рад Ново Горажде, као и Приједлог одлуке о расписивању јавног конкурса за избор и именовање једног члана Управног одбора ЈУ Центар за социјални рад Ново Горажде.