Пројекат запошљавања младих

16.01.2018.

Општина Ново Горажде и Пројекат запошљавања младих (YEP), који се реализује уз подршку Владе Швајцарске, позивају заинтересоване особе настањене на подручју општине Ново Горажде да се пријаве за учешће у програму подршке предузетништву кроз YEP Инкубатор пословних идеја.

Кроз Инкубатор, YEP и општина Ново Горажде учесницима осигуравају подршку у јачању личних предузетничких капацитета, развоју модела и пословног плана за свој подухват, техничкој имплементацији производа и/или услуга те менторство у регистрацији и развоју бизниса. На крају процеса инкубације, полазници ће своје бизнисе представити стручној комисији.

Пословним подухватима који добију позитивну оцјену биће понуђен пакет подршке који укључује инвестициона средства за покретање бизниса те менторску подршку у областима у којим за то укаже потреба.

Пријаве за учешће у YEP инкубатору пословних идеја је могуће предати до 15.02.2018. године у просторијама општине Ново Горажде, Одсјек за привреду и друштвене дјелатности. Детаљније информације о начину и условима пријаве, као и пријавни образац, доступни су у документима који се налазе испод овог текста.