Позив за учешће у јавној расправи о нацрту буџета и нацрту ребаланса буџета

16.11.2022.

Обавјештавају се заинтересовани субјекти да Одсјек  за финансије,управљање развојем,привреду и друштвене дјелатности Општине Ново Горажде организује централну јавну расправу о Нацрту ребаланса плана буџета за 2022. годину и Нацрту плана буџета за 2023. годину за представнике Мјесних заједница, удружења грађана, јавних установа, предузећа и све грађане Новог Горажда која ће се одржати у уторак 22.11.2022. године у сали за сједнице  Скупштине општине Ново Горажде са почетком у 12 часова.

Заинтересовани субјекти се позивају да присуствују расправи, те да својим питањима, коментарима и сугестијама допринесу квалитету дискусије.

Циљ ове расправе јесте укључивање јавности у доношење одлуке о трошењу новца из буџета  општине у 2022. и 2023. години, као и одређивању приоритета у финансирању капиталних и других пројеката.

Јавна расправа  је саставни дио активности  утврђивања Приједлога ребаланса и Приједлога плана буџета, а закључци са ове расправе биће узети у обзир.

Обавјештавамо све заинтересоване да се документ  Нацрта ребаланса плана буџета за 2022. годину и Нацрта плана буџета за 2023. годину, у електронском облику, може преузети са службене интернет странице Општине Ново Горажде (испод ове вијести), или у канцеларији број 10 у згради Општине, у физичком облику .

Нацрт ребаланса буџета за 2022

Нацрт плана буџета 2023