Извод из привременог централног бирачког списка за редовне бираче

06.06.2022.

Централна изборна комисија Босне и Херцеговине је Општинској изборној комисији Ново Горажде доставила Извод из привременог централног бирачког списка за редовне бираче са подручја општине Ново Горажде који своје право гласа могу искористити на предстојећим Општим изборима 2022.

У складу са одредбама Плана излагања привременог извода из Централног бирачког списка за редовне бираче за општину Ново Горажде и обавјештавања расељених лица о могућностима и роковима за промјену бирачке опције у Центру за бирачки списак општине Ново Горажде, Извод из привременог бирачког списка за редовне бираче општине Ново горажде излаже се на увид јавности и на званичној интернет презентацији општине Ново Горажде.

ОИК Ново Горажде упућује позив свим заинтересованим лицима да на овај начин изврше провјеру података у изводу из Централног бирачког списка, те уколико постоји потреба – покрену поступак вршења исправки тих података код надлежног органа.

Изводи из привременог централног бирачког списка су разврстани у пет електронских докумената, а према критеријуму пет прелиминарно одређених бирачких мјеста у Новом Горажду. Поменути електронски документи се могу преузети на линку испод овог текста.

Основна школа 1

Основна школа 2

Поткозара

Спортска дворана

Устипрача