ЂОКИЋ: Ново Горажде има развојни потенцијал

22.10.2020.

На састанку министра енергетике и рударства, Петра Ђокића и начелника Новог Горажда Миле Петковић констатовано је да ова општина иде путем напретка, те је изражена нада да ће тај тренд бити настављен.

“Морамо пронаћи начин да циљаним активностима помогнемо малим општинама”, поручио је Ђокић.

Он је пожелио начелнику срећу и успјех на предстојећим локалним изборима, истичући да ће СП пружити одлучну подршку Петковићевој и политици од интереса за Ново Горажде.

“Треба унаприједити сарадњу служби које су на услузи грађанима, да бисмо сви заједно радили на развоју ове општине”, рекао је Ђокић.

У саопштењу се наводи да је на састанку било ријечи о унапређењу привредних активности, привлачењу инвестиција и економским развојним шансама ове општине и регије.

“Ново Горажде има потенцијал за даљи развој, што би довело до отварања нових радних мјеста и останка младих на овом подручју”, истакла је Петковићева и додала да је поносна на сарадњу са Владом Србије која је донирала 330.000 евра за изградњу пословне зоне у тој општини.

Она је нагласила да је сарадња између СНСД-а и СП-а била одлична у претходном периоду, те да је увјерена да ће тако остати.