Projekat zapošljavanja mladih

16.01.2018.

Opština Novo Goražde i Projekat zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizuje uz podršku Vlade Švajcarske, pozivaju zainteresovane osobe nastanjene na području opštine Novo Goražde da se prijave za učešće u programu podrške preduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja.

Kroz Inkubator, YEP i opština Novo Goražde učesnicima osiguravaju podršku u jačanju ličnih preduzetničkih kapaciteta, razvoju modela i poslovnog plana za svoj poduhvat, tehničkoj implementaciji proizvoda i/ili usluga te mentorstvo u registraciji i razvoju biznisa. Na kraju procesa inkubacije, polaznici će svoje biznise predstaviti stručnoj komisiji.

Poslovnim poduhvatima koji dobiju pozitivnu ocjenu biće ponuđen paket podrške koji uključuje investiciona sredstva za pokretanje biznisa te mentorsku podršku u oblastima u kojim za to ukaže potreba.

Prijave za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja je moguće predati do 15.02.2018. godine u prostorijama opštine Novo Goražde, Odsjek za privredu i društvene djelatnosti. Detaljnije informacije o načinu i uslovima prijave, kao i prijavni obrazac, dostupni su u dokumentima koji se nalaze ispod ovog teksta.