Pobjeda za plasman u naredno kolo

18.02.2021.

Futsal klub „Radnički“ Novo Goražde obradovao nas je sinoć jako bitnom pobjedom u Kupu Republike Srpske u futsalu. Naime, naši futsaleri su pobjedom od 9:5 nad prvoligašem Futsal klubom „Jahorina“ sa Pala obezbijedili prolazak u narednu rundu takmičenja, gdje bi po svoj prilici trebali ukrstiti koplja takođe sa nekim od prvoligaša, i to ponovo na domaćem terenu.

Najbolji akter utakmice, a vjerovatno i kompletnog kola, je bio član „Radničkog“ Aleksandar Milović, koji se sinoć čak šest puta upisao u listu strijelaca, usmjerivši tako svoj tim ka pobjedi. Dva pogotka za našu ekipu postigao je Nikola Đurđević, dok je Đorđe Đurđević postigao jedan gol.

Aleksandar Milović je trenutno i najbolji strijelac Druge lige Republike Srpske, grupa Istok, sa postignutim 21 pogotkom.

Za „Radnički“ su sinoć nastupili: Jovo Pljevaljčić, Aleksandar Milović, Nikola Đurđević, Đorđe Đurđević, Njegoš Javorac, Mladen Jagodić, Miloš Petrović, Danijel Čarapić, Marko Čarapić, Branislav Tomić i Blažo Andrić. Trener: Aleksandar Mutlak.