Godišnja konferencija Omladinskih banaka u Novom Goraždu

15.02.2021.

Prethodna četiri dana Odbor Omladinske banke Novo Goražde učestvovao je na Godišnjoj konferenciji Omladinskih banaka koja je okupila veliki broj članova, preduzetnika, stručnjaka i zainteresovanih pojedinaca. Svi učesnici su imali priliku prisustvovati predavanjima, posjetiti štandove drugih banaka, čuti iskustva i pozitivne priče ljudi iz drugih zajednica, ali i aplicirati na poziv za projekte Odbora Omladinskih banaka.

Odbor Omladinske banke Novo Goražde aplicirao je projektom „Knjigom do promocije“, a zahvaljujući podršci u toku glasanja biće mu odobrena sredstva za njegovu realizaciju.

„Trećeg dana konferencije pokušali smo odgovoriti na temu pod nazivom „Zaljubljeni u OB“ tako što smo promovisali poziv za projekte koji je pred nama među mladima iz naše opštine“, izjavili su predstavnici odbora Omladinske banke Novo Goražde.

„Ispred nas je još jedna godina puna prilika za aktivizam i pozitivan uticaj na zajednicu kroz realizaciju projekata, tako da vas pozivamo da nastavite pratiti našu stranicu kako biste na vrijeme bili obaviješteni o svim prilikama koje su vam na raspolaganju!“